Ajankohtaista ja tarjoukset

Tarjoukset

Kosteutusta kesäiholle! Tarjouksessa kaikille asiakkaillemme perusvoiteiden lyömätön kuningas Aqualan L 200 g vain 7 € (norm. 9,90 €)! Tarjous on voimassa apteekissamme 30.06.18 asti.

 

 

 

 

 

 

IDUN Minerals -tuotteet -10 % 01.06. – 31.07.2018! Ruotsalaista laatukosmetiikkaa, vain apteekeista! Tule ja ihastu! Lue tuotteista lisää: https://idunminerals.fi

 

 

Hyvää tekeviä Mielinauhoja löydät meiltä! Mielinauhat maksavat 4 € / kpl ja nauhoilla kerätyt varat ohjataan mielenterveyden edistämiseen ja vaikeassa elämäntilanteessa olevien kriisiauttamiseen. Mielinauha-kampanjan tarkoituksena on lisäksi lisätä voimaannuttavaa puhetta mielenterveydestä sekä vähentää mielenterveyteen liittyvää stigmaa. Mielinauhakampanja kestää 30.06.2018 asti, nauhoja on myynnissä apteekeissa, R-kioskeissa ja Tokmanneilla kautta maan. Keulakuvana kampanjalle on kansainvälisestikin menestynyt, räväkkä suomalaistähti Alma!

”Olet tärkeä ja sä oot tosi hyvä just sellaisena kuin oot! ”, koska mun mielestä koko elämän A ja O on tuntea itsensä tärkeäksi. Silloin ymmärrät myös sen, että sulla on omana itsenä oikeus toisten ihmisten tukeen silloin, kun on vaikeeta.” – Alma

 

 

 

 

 

 

Orionin keräilykampanja kesälle 2018 on startannut! Kerää 6 leimaa keräilypassiisi, postita leimapassi Orionille ja saat valitsemasi tuotesetin lahjaksi! Leiman saa ostamalla vähintään 9 € arvoisen Orionin, Sebamedin tai Favoran tuotteen, jota ei ole määritelty lääkkeeksi. Eläinten tuotteet, reseptillä ostetut perusvoiteet ja lääkevalmisteet eivät kuulu leimakampanjaan. Keräilykampanja on käynnissä 23.04. – 31.07.2018 välisen ajan. Leimapassit tulee olla postitettuina Orionille 15.08.2018 mennessä keräilylahjan saamiseksi.

Tarjouksiamme ja ajankohtaisia tapahtumiamme kannattaa seurata myös Facebookissa!