Ajankohtaista ja tarjoukset

Vauvat ovat ihania! Onko perheeseenne syntynyt hiljattain vauva? Saat vauvasi neuvolakorttia vastaan apteekistamme Avainapteekkien Vauvapaketin! Vauvapaketti sisältää paitsi ajankohtaista tärppitietoa vauvan ensivuosiin, tarpeellisia tuote-esimerkkejä apteekista, myös ILMAISEN Devisol D3-vitamiinipullon! Vauvapaketti on kehitetty yhteistyössä Avainapteekkien, Orion Pharman ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa.

Klikkaamalla Vauvapaketti-kuvaa pääset suoraan Avainapteekkien nettisivuille tutustumaan aiheeseen lisää!

Avainapteekeista saat elämän mittaista huolenpitoa!

 

 

 

 

Osta Mielinauha – edistät ja tuet mielenterveys- ja kriisityötä! Pirteitä, vihreitä Mielinauhoja voi ostaa 4 euron hintaan apteekeista, Tokmanneilta, R-kioskeilta, Robert’s Coffee -kahviloista, Kanrestan ravintoloista sekä suurimmista Terveystalon pisteistä kautta maan! Kampanjan takana on Suomen Mielenterveysseura, ja Mielinauha-mainoskasvona toimii tänä keväänä ihana Ellinoora! Mielinauha-kampanja-aika on 01.04. – 30.06.2019.

Rakennetaan yhdessä mielenterveyden turvaverkkoa. <3

(Kuva: Suomen Mielenterveysseura)

 

 

 

 

 

Olisitko halukas osallistumaan kansalliseen syöpätutkimukseen? Apteekkimme on mukana keräämässä aineistoa, jossa selvitetään syöpää sairastavan henkilön, tai henkilön, jonka syöpä on seurantavaiheessa, kokemuksia syöpähoidosta ja sen laadusta, hoitojen kustannuksista sekä henkilön elämänlaadusta. Jokainen vastaus, joita tutkimuksen kyselyyn saadaan, on arvokas, ja keino saada potilaiden ”ääni” kuuluviin. Mikäli kiinnostuit tutkimuksesta, tule kysymään aiheesta lisää henkilökunnaltamme!

 

 

 

 

 

 

 

Tätä mainostimme Tamperelaisessa 05.06.2019! SB12-suusuihke raikastaa hengityksesi välittömästi! Suusuihke on tarjouksessa kesäkuussa kaikille asiakkaillemme 6,50 € (norm. 8,00 €)! Lisäksi kesäkuun avainasiakastarjouksessa ovat SB12-suuvedet 500 ml (Mint / Menthol, Duo, Mild, White sekä uutuus Sensitive) hintaan 17,50 € (ilman avainasiakkuutta 19,89 €)! Näillä pysyy hengitys raikkaana!

 

 

 

 

 

 

 

ORION KERÄILYKAMPANJA on täällä taas! Kerää 6 leimaa korttiisi, ja saat Orionilta tuotelahjan! Yhden leiman saat ostamalla vähintään 9 € arvoisen Orionin lääkkeettömän itsehoitotuotteen. Keräilykampanjaan kuuluu lukuisia eri tuotteita eri Orionin alaisista sarjoista, mm. Multivita-, Fiilus-, Sebamed- ja Favora-tuoteperheistä! Kampanja on voimassa ympäri Suomen 31.07.2019 asti!

 

 

 

Tarjouksiamme ja ajankohtaisia tapahtumiamme kannattaa seurata myös Facebookissa!