Ajankohtaista ja tarjoukset

Koronavirusepidemian vaikutukset Länsi Apteekissa

Koronavirusepidemia on tällä hetkellä ajankohtainen herättäen monenlaisia ajatuksia, tunteita ja myös huolta. Me Länsi Apteekissa seuraamme aktiivisesti mm. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Apteekkariliiton tiedotteita aiheesta ja päivitämme apteekkimme toimintaa annettujen ohjeistusten mukaisesti. Olemme mm. tehostaneet hygieniatasoamme, sekä pyrkineet minimoimaan pisaratartunnalle alttiita pintoja asiakastiloissamme. Tästä syystä esimerkiksi lasten leikkipiste ja lehtitelineet ovat väliaikaisesti pois käytöstä.

Käsidesiä kysellään nyt lukuisia kertoja päivässä, ja valitettavan usein olemme joutuneet viime aikoina myymään ”ei oota”. Tämä johtuu kysynnän räjähdysmäisestä kasvusta. Käsidesin ja muiden räjähdysmäisesti ostettujen tuotteiden valmistajat tekevät tällä hetkellä kaikkensa, että kysyntä ja tarjonta saadaan jälleen tasapainoon erinäisten tuotteiden osalta koko Suomessa, mahdollisimman pian. Siihen asti säännöstelemme niin käsidesien kuin esimerkiksi särkylääkkeidenkin myyntiä, jotta tuotteita riittäisi mahdollisimman monelle niitä tarvitsevalle. Vältämmehän jokainen nyt turhaa hamstraamista. Tukut toimittavat jatkuvasti valmisteita apteekkeihin, vaikkakin viiveitä on ympäri Suomen erittäin suurten tilausmäärien vuoksi.

Me koko Länsi Apteekin henkilökunta pyydämme, että mikäli olet yhtään kipeä, jää kotiin. Pyydä jotakuta, joka ei ole kipeä, käymään apteekissa puolestasi. Mikäli sinun on hankala löytää apujoukkoja asioimaan puolestasi, meille Länsi Apteekkiin voi soittaa, niin voimme yhdessä pyrkiä löytämään tilanteeseesi ratkaisun. Yhteystietomme löydät Yhteystiedot-sivultamme. Me apteekkilaiset toivomme pysyvämme terveinä pystyäksemme palvelemaan ja auttamaan kaikkia teitä muita tämän koronaepidemian aikana. Huomioithan siis myös meidän terveytemme.

Pestään käsiämme, vältetään väenpaljouksia, huomioidaan etenkin riskiryhmään kuuluvat. Asiat tärkeysjärjestykseen. Askel ja päivä kerrallaan eteenpäin. Tästä selvitään kyllä.
Lisää tietoa koronavirusepidemiasta ja itse koronaviruksesta löydät mm. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta täältä.

Kiitos ymmärryksestänne ja huomioonottavuudestanne!

Sydämellä, asiantuntevasti palvellen
Länsi Apteekin henkilökunta

***************************************************

 

 

Vauvat ovat ihania! Onko perheeseenne syntynyt hiljattain vauva? Saat vauvasi neuvolakorttia vastaan apteekistamme Avainapteekkien Vauvapaketin! Vauvapaketti sisältää paitsi ajankohtaista tärppitietoa vauvan ensivuosiin, tarpeellisia tuote-esimerkkejä apteekista, myös ILMAISEN Devisol D3-vitamiinipullon! Vauvapaketti on kehitetty yhteistyössä Avainapteekkien, Orion Pharman ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa.

Klikkaamalla Vauvapaketti-kuvaa pääset suoraan Avainapteekkien nettisivuille tutustumaan aiheeseen lisää!

Avainapteekeista saat elämänmittaista huolenpitoa!

 

 

 

 

 

Onko tai epäiletkö itselläsi tai läheiselläsi alkavaa muistisairautta? Tiesitkö, että erilaisiin muistin sairauksiin sairastuu noin 15 000 suomalaista joka vuosi? Muistisairaudet saattavat aiheuttaa huolta niin sairastuneessa itsessään kuin hänen läheisissäänkin. Tule keskustelemaan ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa muistista ja sen hyvästä hoidosta! Pyydä samalla apteekistamme ilmaista Avainapteekkien Muistipakettia! Paketti sisältää oleellista tietoa ja neuvoja muistista, sekä muuta muistiin liittyvää materiaalia.

Lue lisää Muistipaketista Avainapteekkien sivuilta klikkaamalla Muistipaketti-kuvaa!

Avainapteekeista saat elämänmittaista huolenpitoa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarjouksiamme ja ajankohtaisia tapahtumiamme kannattaa seurata myös Facebookissa!