Ajankohtaista ja tarjoukset

Osta Mielinauha – edistät ja tuet mielenterveys- ja kriisityötä! Pirteitä, vihreitä Mielinauhoja voi ostaa 4 euron hintaan apteekeista, Tokmanneilta, R-kioskeilta, Robert’s Coffee -kahviloista, Kanrestan ravintoloista sekä suurimmista Terveystalon pisteistä kautta maan! Kampanjan takana on Suomen Mielenterveysseura, ja Mielinauha-mainoskasvona toimii tänä keväänä ihana Ellinoora! Mielinauha-kampanja-aika on 01.04. – 30.06.2019.

Rakennetaan yhdessä mielenterveyden turvaverkkoa. <3

(Kuva: Suomen Mielenterveysseura)

 

 

 

Olisitko halukas osallistumaan kansalliseen syöpätutkimukseen? Apteekkimme on mukana keräämässä aineistoa, jossa selvitetään syöpää sairastavan henkilön, tai henkilön, jonka syöpä on seurantavaiheessa, kokemuksia syöpähoidosta ja sen laadusta, hoitojen kustannuksista sekä henkilön elämänlaadusta. Jokainen vastaus, joita tutkimuksen kyselyyn saadaan, on arvokas, ja keino saada potilaiden ”ääni” kuuluviin. Mikäli kiinnostuit tutkimuksesta, tule kysymään aiheesta lisää henkilökunnaltamme!

 

 

 

 

Tätä mainostimme Tamperelaisessa ke 08.05.19! Hajusteeton Louis Widmer Eye Contour Cream 30 ml tarjoushintaan 29,90 (norm. 34,02) kaikille asiakkaillemme 31.05.2019 asti! Widmerin Eye Contour Cream kosteuttaa ja rauhoittaa silmänympärysihoa, sekä silottaa mahdollisia ryppyjä. Tuote sopii myös atooppisille luomille ja arpien hoitoon.

 

 

 

 

 

 

 

 

ORION KERÄILYKAMPANJA on täällä taas! Kerää 6 leimaa korttiisi, ja saat Orionilta tuotelahjan! Yhden leiman saat ostamalla vähintään 9 € arvoisen Orionin lääkkeettömän itsehoitotuotteen. Keräilykampanjaan kuuluu lukuisia eri tuotteita eri Orionin alaisista sarjoista, mm. Multivita-, Fiilus-, Sebamed- ja Favora-tuoteperheistä! Kampanja on voimassa ympäri Suomen 31.07.2019 asti!

 

 

Tarjouksiamme ja ajankohtaisia tapahtumiamme kannattaa seurata myös Facebookissa!