Ajankohtaista ja tarjoukset

DERMOKOSMETIIKKAVIIKOT
10. – 29.02.2020!

Kaikki valikoimamme Eau Thermale Avènen sekä A-Derman ihonhoitotuotteet -20 % kampanja-ajan! Henkilökuntamme neuvoo ja auttaa mielellään juuri sinulle sopivien kosmetiikkatuotteiden löytämisessä laajasta kampanjavalikoimastamme!

Dermokosmetiikka on apteekeissa myytävää kosmetiikkaa, joka valmistetaan valvotusti lääketehdasolosuhteissa. Raaka-aineet ovat tarkkaan valikoituja, ja tuotteet sisältävät vain tutkittuja, hyvin siedettyjä ainesosia. Valikoima on laaja, ja tuotteita käytetään paljon paitsi päivittäiskosmetiikkana, myös erilaisten iho-ongelmien hoidossa. Löydät valikoimastamme myös ylellisiä luksustuotteita ihon hemmotteluun! Kysy lisää henkilökunnaltamme löytääksesi juuri sinulle sopivat dermokosmetiikkatuotteet!

Lue lisää Avènen tuotteista täältä, ja A-Derman tuotteista täältä!

Apteekillamme on myös muita kosmetiikkatarjouksia helmikuun ajan!

 

 

 

 

 

 

 

 

Vauvat ovat ihania! Onko perheeseenne syntynyt hiljattain vauva? Saat vauvasi neuvolakorttia vastaan apteekistamme Avainapteekkien Vauvapaketin! Vauvapaketti sisältää paitsi ajankohtaista tärppitietoa vauvan ensivuosiin, tarpeellisia tuote-esimerkkejä apteekista, myös ILMAISEN Devisol D3-vitamiinipullon! Vauvapaketti on kehitetty yhteistyössä Avainapteekkien, Orion Pharman ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa.

Klikkaamalla Vauvapaketti-kuvaa pääset suoraan Avainapteekkien nettisivuille tutustumaan aiheeseen lisää!

Avainapteekeista saat elämänmittaista huolenpitoa!

 

 

 

 

 

Onko tai epäiletkö itselläsi tai läheiselläsi alkavaa muistisairautta? Tiesitkö, että erilaisiin muistin sairauksiin sairastuu noin 15 000 suomalaista joka vuosi? Muistisairaudet saattavat aiheuttaa huolta niin sairastuneessa itsessään kuin hänen läheisissäänkin. Tule keskustelemaan ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa muistista ja sen hyvästä hoidosta! Pyydä samalla apteekistamme ilmaista Avainapteekkien Muistipakettia! Paketti sisältää oleellista tietoa ja neuvoja muistista, sekä muuta muistiin liittyvää materiaalia.

Lue lisää Muistipaketista Avainapteekkien sivuilta klikkaamalla Muistipaketti-kuvaa!

Avainapteekeista saat elämänmittaista huolenpitoa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarjouksiamme ja ajankohtaisia tapahtumiamme kannattaa seurata myös Facebookissa!