Avainasiakkuus

Apteekkimme on mukana yksityisten apteekkien muodostamassa Avainapteekit-ketjussa.

Länsi Apteekin Avainasiakkaaksi voi liittyä täyttämällä liittymislomakeen apteekissa tai netissä. Avainasiakkaaksi liittyminen on maksutonta, ja avainasiakkuus on henkilökohtainen. Avainasiakkuuden merkiksi asiakas saa pienen Avainapteekit-tarran liimattavaksi Kela-korttiinsa. Netin kautta avainasiakkaaksemme liittyneille ilmoitamme, kun olemme vastaanottaneet liittymishakemuksen ja rekisteröineet sen asiakasrekisteriimme. Netin kautta liittyneet saavat Avainapteekit-tarran Kela-korttiinsa asioidessaan seuraavan kerran apteekissamme avainasiakkaaksemme rekisteröinnin jälkeen.

Avainasiakkaamme kaikki Länsi Apteekissa tekemät reseptivapaat ostokset kerryttävät ostohyvitysalennusta. Asiakas saa senhetkisen kertymänsä mukaisen ostohyvitysalennuksen kassalla kaikista normaalihintaisista, ei-lääkkeellisistä itsehoitotuotteista. Ostohyvitysalennus on kalenterivuosittainen, ja kertyneiden ostosten määrästä riippuen 1 – 5 % ostoksen hinnasta.

Avainapteekit-asiakaslehdessämme on aina kuukausittain vaihtuvat Avainasiakastarjoukset. Avainasiakastarjoukset ovat kaikkien avainasiakkaiden hyödynnettävissä kaikissa Avainapteekeissa riippumatta siitä, missä apteekissa asiakas on liittynyt avainasiakkaaksi.

Kysy lisää Avainasiakkuudesta henkilökunnaltamme!

Löydät lisää tietoa Avainapteekeista sekä avainasiakkuudesta myös täältä !