Tervetuloa tutustumaan laajaan kosmetiikkavalikoimaamme!

Apteekissamme on uudistettu kosmetikkaosasto, jonka monipuolisesta valikoimasta yhdessä asiantuntevan henkilökuntamme kanssa, löydät varmasti juuri sinun ihollesi sopivimmat vaihtoehdot ihon hoitoon. Tutustu ja kysy lisää henkilökunnaltamme.

ACOAco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoimiin kuuluu sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen sekä oma ACO Baby -sarja lasten ihonhoitoon.

Tuotesarjan omille sivuille »

A-DERMAA-Derma

A-Derma on ainoa dermatologinen ihonhoitobrändi, jolla on luonnollinen kasviperäinen vaikuttava aine; Rhealba® -kaura, joka rauhoittaa ärtynyttä ja vahingoittunutta ihoa sekä hoitaa ja suojaa haurasta ja herkkää ihoa. Rhealba® -kaura on valittu yli 80 kauralajikkeen joukosta. Tämä lajike on ominaisuuksiltaan paras ihonhoitoon. Kauran tuotantoprosessi on patentoitu ja toistuvat kontrollit, näytteet ja pistokokeet läpi tuotantoketjun, takaavat sen, että kaikki A-Derma hoitotuotteet ovat turvallisia, laadukkaita ja hoitavia.
Kaikki A-Derma tuotteet ovat dermatologisesti testattuja.

Tuotesarjan omille sivuille »

AVÈNEAvene

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet on testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »

DETRIADetria

Detria Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa luontaiskosmetiikka- ja hoitotuotteita kansanparannusperinteestä tunnetuista lappilaisista yrteistä. Lapin luonnon ankarat olosuhteet ovat jalostaneet vuosituhansien saatossa kasvit kestämään haasteellisia kasvuolosuhteita. Tästä syystä Lapin yrtit sisältävät muualla kasvaneisiin verrattuna poikkeuksellisen paljon tehoaineita, joita hyödynnetään Detrian tuotteiden valmistuksessa.

Tuotesarjan omille sivuille »

FAVORAfavora-logo-small-low-01_28882

Suomalainen Favora ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Tuotesarjan omille sivuille »

IDUN MINERALSPrint

IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvoittuvaan. Tuotteet sopivat myös herkkäihoisille ja erilaisista iho-ongelmista kärsiville. Ne eivät sisällä turhia lisäaineita ja tuotteissa käytetyt mineraalit ovat erittäin tarkasti puhdistettuja. Sarjaan kuuluu laaja valikoima värikosmetiikkaa meikkivoiteesta kynsilakkaan. Valikoimassa ovat myös laadukkaat meikkisiveltimet sekä niille tarkoitettu puhdistusaine.

Tuotesarjan omille sivuille >>

LA ROCHE-POSAYLa_roche_posay

La Roche-Posay on sitoutunut edistämään kosmeettista ja esteettistä dermatologiaa ja tarjoamaan ratkaisuja ongelmaihon haasteisiin. Tuotteiden lähtökohtana on ihotautilääkäreiden vaatimukset tuotteille. La Roche-Posay’n tuotteiden tärkein periaate on minimalistisuus: aktiiviaineosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Sarjan keskeisimmät tuoteperheet kohdentuvat atooppiselle iholle, ihon epäpuhtauksiin ja auringon haittavaikutuksiin. Lisäksi sarjasta löytyy tuotteita mm. herkän ja herkistyneen ihon, couperosaihon ja vaurioituneen ihon hoitoon.

Tuotesarjan omille sivuille »

LOUIS WIDMER

logoLouis Widmer on kansainvälinen, dermatologista ihonhoitoa tarjoava kosmetiikka-alan yritys Sveitsistä. Pienestä perheyrityksestä alkunsa saaneen Louis Widmerin tuotteet ovat farmaseuttisia ja hypoallergeenisia ihonhoitotuotteita kaikille ihotyypeille kasvojen, käsien ja vartalon hoitoon, miedosti hajustettuina sekä hajusteettomina. Tuotteita ei ole koskaan testattu eläinkokein.

Tuotesarjan omille sivuille >>

VICHY

Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille »